Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-accessibility
Navigation:
Lists: gentoo-accessibility: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-accessibility@g.o
From: Kenny Hitt <kenny@...>
Subject: Re: sound under linux
Date: Wed, 8 Sep 2004 07:21:07 -0500
Hi.  Are you sure you unmuted the channels when you changed the volume?
I use alsa, so I don't know how to do it with aumix.

          Kenny

On Wed, Sep 08, 2004 at 08:19:59AM -0400, Whitley CTR Cecil H wrote:
> Hi,
> I emerged aumix last night, but still have no sound coming out of the
> speakers.  I set all volumes to 100.  emerged cdplay, no sound, but it did
> find and read the cd and apparently thought it was playing music.
> 
> The soundcard, intel 8x0 driver, and the ac97 modules are all loaded (by
> default).  Is there something else I am supposed to do in order to get sound
> working?
> 
> Regards,
> 
> Cecil

--
gentoo-accessibility@g.o mailing list

References:
sound under linux
-- Whitley CTR Cecil H
Navigation:
Lists: gentoo-accessibility: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
sound under linux
Next by thread:
Re: sound under linux
Previous by date:
sound under linux
Next by date:
Re: sound under linux


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-accessibility mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.