Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-alpha
Navigation:
Lists: gentoo-alpha: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: Allen Ziegenfus <listmail@...>, "FIVAZ Fabien" <Fabien.Fivaz@...>
From: Marc Giger <gigerstyle@...>
Subject: Re: RE : [gentoo-alpha] Installation on a Digital Personal Workstation 433au
Date: Wed, 14 Jan 2004 11:38:58 +0100
On Tue, 13 Jan 2004 20:13:21 -0500
Allen Ziegenfus <listmail@...> wrote:

> I've posted  on different forums (XFree, Gentoo) and haven't found any
> help or answers. Which alpha packages are you using? I was trying
> unstable (~alpha). Do you also get "unsupported relocation type"
> entries in your X logs?

This is with gcc > 3.2.x right?

Please try out the latest xfree snapshot (e.g: xfree-4.3.99.902.ebuild,
in portage too). It should have some fix for this kind of bug. Post the
results in gentoo-alpha.

If it doesn't work post a message to the xfree-devel (not xfree-user)
mailing list and descibe your problem exactly.

Thank you

Marc

--
gentoo-alpha@g.o mailing list

References:
RE : [gentoo-alpha] Installation on a Digital Personal Workstation 433au
-- FIVAZ Fabien
Re: RE : [gentoo-alpha] Installation on a Digital Personal Workstation 433au
-- Allen Ziegenfus
Navigation:
Lists: gentoo-alpha: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Re: RE : [gentoo-alpha] Installation on a Digital Personal Workstation 433au
Next by thread:
kde-3.1.4 now stable
Previous by date:
Re: RE : [gentoo-alpha] Installation on a Digital Personal Workstation 433au
Next by date:
DAC960 partitioning during install?


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-alpha mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.