Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-alpha
Navigation:
Lists: gentoo-alpha: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-alpha@g.o
From: "Gabriel M. Beddingfield" <gabriel@...>
Subject: Re: AlphaStation 200 (Mustang) won't boot 2004.3 liveCD
Date: Mon, 6 Dec 2004 21:53:40 -0600
On Monday 06 December 2004 09:01 pm, Gabriel M. Beddingfield wrote:

> but looks like the problem is (at least partially) with 2004.3. 
> I'll poke around the mirrors for an 1.4rc1-test4.

UPDATE:  Got 1.4rc1-test4 and booted it.  Works fine.

From the sounds, it appears that the 2004.3 really *was* booting.  
However, it failed to re-initialize the video or something.

-- 
            G a b r i e l   M .  B e d d i n g f i e l d

--
gentoo-alpha@g.o mailing list

Replies:
Re: AlphaStation 200 (Mustang) won't boot 2004.3 liveCD
-- Marnix Arnold
References:
AlphaStation 200 (Mustang) won't boot 2004.3 liveCD
-- Gabriel M. Beddingfield
Re: AlphaStation 200 (Mustang) won't boot 2004.3 liveCD
-- Marnix Arnold
Re: AlphaStation 200 (Mustang) won't boot 2004.3 liveCD
-- Gabriel M. Beddingfield
Navigation:
Lists: gentoo-alpha: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Re: AlphaStation 200 (Mustang) won't boot 2004.3 liveCD
Next by thread:
Re: AlphaStation 200 (Mustang) won't boot 2004.3 liveCD
Previous by date:
Re: AlphaStation 200 (Mustang) won't boot 2004.3 liveCD
Next by date:
Re: AlphaStation 200 (Mustang) won't boot 2004.3 liveCD


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-alpha mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.