Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-alpha
Navigation:
Lists: gentoo-alpha: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-alpha@g.o
From: "Gabriel M. Beddingfield" <gabriel@...>
Subject: Re: AlphaStation 200 (Mustang) won't boot 2004.3 liveCD
Date: Mon, 6 Dec 2004 06:41:57 -0600
On Monday 06 December 2004 01:39 am, Marnix Arnold wrote:

> Have you tried to connect a serial terminal to your AlphaStation
> (I'm assuming it has a serial port)? If you do get a console prompt
> there, you probably have a video card problem. Has your
> AlphaStation ever run Linux before?

Thanks, I'll give it a try.  No, this box has only run Windows NT.

> You also may want to try to boot from an older LiveCD, e.g.,
> 1.4rc1-test4, that may have the legacy boot option, which works

I'll look for it.  I also got a "jumpstart" CD image last night.  I'll 
probably burn it and give it a shot soon.


-- 
            G a b r i e l   M .  B e d d i n g f i e l d

--
gentoo-alpha@g.o mailing list

References:
AlphaStation 200 (Mustang) won't boot 2004.3 liveCD
-- Gabriel M. Beddingfield
Re: AlphaStation 200 (Mustang) won't boot 2004.3 liveCD
-- Marnix Arnold
Navigation:
Lists: gentoo-alpha: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Re: AlphaStation 200 (Mustang) won't boot 2004.3 liveCD
Next by thread:
Re: AlphaStation 200 (Mustang) won't boot 2004.3 liveCD
Previous by date:
Re: updating firmware, installing gentoo on alpha, etc.
Next by date:
Re: AlphaStation 200 (Mustang) won't boot 2004.3 liveCD


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-alpha mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.