Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-alpha
Navigation:
Lists: gentoo-alpha: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: <gentoo-alpha@g.o>
From: "Brian Parkhurst" <brianp@...>
Subject: Portage problem
Date: Mon, 11 Oct 2004 10:40:32 -0700
Hi all,

I had a system crash this weekend, about 12 hours after getting the 2.6.8
kernel working on my alpha.  (unrelated problem).

I've restored the system to a backup from about 10 days ago but it now seems
my portage database is problematic and the typical emerge commands are
failing.

e.g.:

emerge sync seems to work okay
I've successfully run fixpackages.

emerge -uv world
fails after extracting the package with no errors (but doesn't go and
compile it).

I'm guessing that between the time I did the backup and restored it an
upgrade or other emerge had changed the portage tree.
However I am unable to forcefully rebuild the portage set or the gentoolkit.

Any ideas?

Thanks,

Brian Parkhurst
www.pyrobrian.com



--
gentoo-alpha@g.o mailing list

Replies:
RE: Portage problem
-- Brian Parkhurst
References:
Problem installing gentoo linux/genkernel environ on alpha platform
-- Bill . Glessner
Re: Problem installing gentoo linux/genkernel environ on alpha platform
-- Tony Hammond
Navigation:
Lists: gentoo-alpha: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Re: Problem installing gentoo linux/genkernel environ on alpha platform
Next by thread:
RE: Portage problem
Previous by date:
Re: Problem installing gentoo linux/genkernel environ on alpha platform
Next by date:
RE: Portage problem


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-alpha mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.