Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-alpha
Navigation:
Lists: gentoo-alpha: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-alpha@g.o
From: "Marnix Arnold" <mxa@...>
Subject: Re: AlphaStation 200 (Mustang) won't boot 2004.3 liveCD
Date: Mon, 6 Dec 2004 08:39:13 +0100 (CET)
Hi Gabriel,

Have you tried to connect a serial terminal to your AlphaStation (I'm
assuming it has a serial port)? If you do get a console prompt there, you
probably have a video card problem. Has your AlphaStation ever run Linux
before?

You also may want to try to boot from an older LiveCD, e.g., 1.4rc1-test4,
that may have the legacy boot option, which works with most alphas. I
haven't used this LiveCD myself since 2004.x works very well on my XLT-300
(amazingly ;-).

Hope this helps,

Marnix.

>
> I have an AlphaStation 200 4/166 (Mustang) and I'm trying to do a gentoo
> install. I can't get it to boot.
>
[snip]


--
gentoo-alpha@g.o mailing list

Replies:
Re: AlphaStation 200 (Mustang) won't boot 2004.3 liveCD
-- Gabriel M. Beddingfield
Re: AlphaStation 200 (Mustang) won't boot 2004.3 liveCD
-- Gabriel M. Beddingfield
References:
AlphaStation 200 (Mustang) won't boot 2004.3 liveCD
-- Gabriel M. Beddingfield
Navigation:
Lists: gentoo-alpha: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
AlphaStation 200 (Mustang) won't boot 2004.3 liveCD
Next by thread:
Re: AlphaStation 200 (Mustang) won't boot 2004.3 liveCD
Previous by date:
AlphaStation 200 (Mustang) won't boot 2004.3 liveCD
Next by date:
Re: updating firmware, installing gentoo on alpha, etc.


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-alpha mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.