Gentoo Archives: gentoo-alt

From: Jeremy Olexa <darkside@g.o>
To: gentoo-alt@l.g.o
Subject: Re: [gentoo-alt] sys-apps/net-tools-1.60_p20120127084908 build fail on prefix
Date: Thu, 22 Mar 2012 18:18:15
Message-Id: CAMxqorWY62a=Uu+LrpGuDjrRcCijPWuud+cpCbE14RuDGDFTog@mail.gmail.com
In Reply to: Re: [gentoo-alt] sys-apps/net-tools-1.60_p20120127084908 build fail on prefix by Nicolas Pinto
(top posting to avoid confusion)

Hello,

The proper place to document and work on build failures is with
bugs.gentoo.org. If a package is missing a dependancy then we can
forward it to the proper dev.
https://bugs.gentoo.org/enter_bug.cgi?product=Gentoo%2FAlt (select
'Prefix Support')

Thanks,
Jeremy

On Thu, Mar 22, 2012 at 9:33 AM, Nicolas Pinto <nicolas.pinto@×××××.com> wrote:
> Brent, > > I got similar issues a while back, here is something you could try > before emerging net-tools: > https://github.com/npinto/gentoo-prefix-bootstrap/blob/master/system.mk#L168 > > HTH > > N > > On Thu, Mar 22, 2012 at 3:27 PM, Brent Millare <brent.millare@×××××.com> wrote: >> Hello, >> >> I'm following the solaris guide for installing gentoo prefix on a red hat >> system. >> >> /home/bmillare/gentoo-prefix/var/tmp/portage/sys-apps/net-tools-1.60_p20120127084908/temp/build.log >> http://pastebin.com/ytrCrYBE >> >> /home/bmillare/gentoo-prefix/var/tmp/portage/sys-apps/net-tools-1.60_p20120127084908/temp/environment >> http://pastebin.com/MhB695uS >> >> /home/bmillare/gentoo-prefix/var/tmp/portage/sys-apps/net-tools-1.60_p20120127084908/work/net-tools-1.60_p20120127084908 >> http://pastebin.com/imuGuBuv >> >> Anyone know how to fix this? >> >> Thanks, >> Brent >> > > > > -- > Nicolas Pinto > http://web.mit.edu/pinto >

Replies