Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-alt
Navigation:
Lists: gentoo-alt: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-alt@g.o
From: Heiko Przybyl <zuxez@...>
Subject: Re: xvid on x86-macos?
Date: Tue, 3 Mar 2009 09:14:05 +0100
Umm, sorry for the late response but to me it looks like a local  
issue, since I am able to compile and merge xvid on x86-macos (10.5.6).

 >> genlop -t xvid | grep -A 1 1.2.1
     Sat Feb 28 17:33:09 2009 >>> media-libs/xvid-1.2.1
       merge time: 37 seconds.

Anyway, what is you host os version -- Tiger by chance? And the  
corresponding error message would be nice to have (judging from the  
patch I'd say missing _SC_NPROCESSORS_CONF).

About the patch: I would like to see the "#elif  
defined(_SC_NPROCESSORS_CONF)" case in front of the self-coded one  
(i.e. right after the _WIN32 case like before), since it's the xvid- 
default and working on 10.5.

  -- Heiko

On 28 Feb 2009, at 07:34, Johan Hattne wrote:

> Am I the only one who cannot compile xvid on x86-macos?  Maybe  
> upstream has fixed it already (I haven't checked), but I need a  
> patch sort of like the attached to make any progress.
>
> // Cheers; Johan
>
> <xvid-1.2.1-ncpu.patch>



Replies:
Re: xvid on x86-macos?
-- Johan Hattne
References:
xvid on x86-macos?
-- Johan Hattne
Navigation:
Lists: gentoo-alt: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Re: xvid on x86-macos?
Next by thread:
Re: xvid on x86-macos?
Previous by date:
Re: xvid on x86-macos?
Next by date:
Re: xvid on x86-macos?


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-alt mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.