Gentoo Archives: gentoo-amd64

From: Mark Knecht <markknecht@×××××.com>
To: gentoo-amd64@l.g.o
Subject: Re: [gentoo-amd64] Wine 0.9 on Gentoo-AMD64 - all icons black & white
Date: Mon, 07 Nov 2005 23:46:40
Message-Id: 5bdc1c8b0511071545h2be49d38sb1cbb2882d6cc760@mail.gmail.com
In Reply to: Re: [gentoo-amd64] Wine 0.9 on Gentoo-AMD64 - all icons black & white by Mark Knecht
On 11/7/05, Mark Knecht <markknecht@×××××.com> wrote:
> On 11/7/05, Florian D. <flockmock@×××.at> wrote: > > Mark Knecht wrote: > > > Hi, > > > Sorry if this is a duplicate. I thought I sent a message about this > > > earlier but I don't see one in GMail so I'll send a similar one again. > > > > > > Is anyone out there using Wine-0.9 on an AMD64 machine and getting > > > good graphics? In both wine-0.9, using WinZip, and under Crossover > > > Office using Quicken and IE6, all icons in Windows apps are just black > > > and white messes. Mostly they are not readable. > > > > > > My machine is an NForce4 motherboard with an ATI radeon VGA. I'm > > > running the Xorg-X11 radeon driver. > > > > > > Thanks in advance for any info you can provide. > > > > > > Cheers, > > > Mark > > > > > http://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=96053 > > -- > > gentoo-amd64@g.o mailing list > > > > > > Nuitari and Florian, > Thanks. The problem is not idential, but it is very similar. All my > icons in Open Office, which I hadn't used in the last week or so, are > also plack, but they show some color inside of them. The stuff in Wine > apps looks considerably worse. > > None the less, the machine is fast so I'll build the newest > xord-x11 and see how that works out. > > Thanks, > Mark >
Thanks guys! That fixed it nicely! All Wine icons as well as Open Office icons look great now. Cheers, Mark -- gentoo-amd64@g.o mailing list