Gentoo Archives: gentoo-amd64

From: Drake Donahue <donahue95@×××××××.net>
To: gentoo-amd64@l.g.o
Subject: Re: [gentoo-amd64] Problems getting started
Date: Fri, 23 Dec 2005 00:44:32
Message-Id: 000901c60759$a5389370$0200a8c0@donahues.us
In Reply to: Re: [gentoo-amd64] Problems getting started by Drake Donahue
probably df is reporting information per "mounted filesystem" which includes 
both partitions /dev/hda3 and /dev/hda1 (mounted as /mnt/gentoo and 
/mnt/gentoo/boot respectively but still only one "mounted filesystem") and 
this is not a problem.
----- Original Message ----- 
From: "Drake Donahue" <donahue95@×××××××.net>
To: <gentoo-amd64@l.g.o>
Sent: Thursday, December 22, 2005 6:21 PM
Subject: Re: [gentoo-amd64] Problems getting started


> yeeesss, what does partition table look like in fdisk? > ----- Original Message ----- > From: "Peter Martin" <pjmartin@×××××.ca> > To: <gentoo-amd64@l.g.o> > Sent: Thursday, December 22, 2005 6:00 PM > Subject: Re: [gentoo-amd64] Problems getting started > > >>I think I still may have a problem linked to previous on this thread. >> >> I just did an 'df -h' and realized that it tells me; >> /dev/hda3 73G 1.6G 68G 3% /mnt/gentoo >> /dev/hda1 73G 1.6G 68G 3% /mnt/gentoo/boot >> >> It looks as if the 2 partitions are actually one? >> hda1 should only be a partition of 100M? >> do I have to go back and start over? >> >> Peter >> >> >> >> -- >> gentoo-amd64@g.o mailing list >> > -- > gentoo-amd64@g.o mailing list > >
-- gentoo-amd64@g.o mailing list