Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-amd64
Navigation:
Lists: gentoo-amd64: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-amd64@g.o
From: Mark Haney <mhaney@...>
Subject: Re: Re: Sound missing in KMPlayer, etc.
Date: Tue, 08 Nov 2005 08:56:21 -0500
Duncan wrote:

>Mark Haney posted <436FB25B.4070805@...>, excerpted below, 
>on Mon, 07 Nov 2005 15:00:27 -0500:
>
>
>  
>
>kmplayer (at least several generations of ~amd64, not sure about stable)
>now has the option of using xinelib, mplayer, or gstreamer. 
>
The previous install of kmplayer didn't include xine at all, and for the 
record I use amd64 not ~amd64.  I don't recall the version so that's of 
course no help at all.  Have you had much success viewing windows media 
WMV files?  If so, what USE flags did you use?

> (You may have
>to recompile with the proper USE flags to get that option.)  Here, I've
>has poor luck with mplayer, but xine has worked well.  Haven't tried
>gstreamer.  mplayer is just too hard to get the right plugins, it seems. 
>xinelib "just works" a larger percentage of the time without fiddling with
>extra plugins.  YMMV, but I read a similar post from someone else
>somewhere, and knew I was having issues with mplayer, and sure enough,
>xinelib worked far better for me.  Perhaps mplayer could have been made to
>work, but I didn't have to "make" xinelib work at all, it just did, once 
>merged (and with kmplayer remerged to use it).
>
>  
>


-- 
Interdum feror cupidine partium magnarum Europae vincendarum

Mark Haney
Sr. Systems Administrator
ERC Broadband
(828) 350-2415

-- 
gentoo-amd64@g.o mailing list


Replies:
Re: Re: Sound missing in KMPlayer, etc.
-- Duncan
References:
Sound missing in KMPlayer, etc.
-- Mark Haney
Re: Sound missing in KMPlayer, etc.
-- Duncan
Navigation:
Lists: gentoo-amd64: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Re: Sound missing in KMPlayer, etc.
Next by thread:
Re: Re: Sound missing in KMPlayer, etc.
Previous by date:
Re: Root on Raid and LVM - Solved
Next by date:
Re: Re: Sound missing in KMPlayer, etc.


Updated Mar 23, 2012

Summary: Archive of the gentoo-amd64 mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.