Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-amd64
Navigation:
Lists: gentoo-amd64: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-amd64@g.o
From: Brett Johnson <brett@...>
Subject: Re: /dev/hda1 won't mount from grub
Date: Thu, 9 Mar 2006 10:44:04 -0600
On Thu, Mar 09, 2006 at 03:54:12PM -0000, Gavin wrote:
> hi,
> sorry for my shallow q?  when it trys to boot it immediatley gives an error 
> complaining it can't mount '/dev/hda1`.  I then goto'c' on grub and 'kernel 
> bzimage' then 'boot' it boots.

What does your grub.conf look like? What exactly do you change?

I assume your grub.conf looks something like:

# Gentoo Linux (ck)
title CK-sources
root (hd0,0)
kernel /kernel-2.6.15-ck3-r1 root=/dev/sda3
-- 
gentoo-amd64@g.o mailing list


Replies:
Re: /dev/hda1 won't mount from grub
-- Gavin
References:
/dev/hda1 won't mount from grub
-- Gavin
Re: /dev/hda1 won't mount from grub
-- Brett Johnson
Re: /dev/hda1 won't mount from grub
-- Gavin
Navigation:
Lists: gentoo-amd64: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Re: /dev/hda1 won't mount from grub
Next by thread:
Re: /dev/hda1 won't mount from grub
Previous by date:
Re: VMware Player on Gentoo question
Next by date:
Re: /dev/hda1 won't mount from grub


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-amd64 mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.