Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-amd64
Navigation:
Lists: gentoo-amd64: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-amd64@g.o
From: "Hemmann, Volker Armin" <volker.armin.hemmann@...>
Subject: Re: quake4 : freezes during start (audio problem?)
Date: Sun, 2 Apr 2006 18:35:58 +0200
On Saturday 01 April 2006 11:27, Michal Žeravík wrote:

>
> Demo works, so problem is probably with quake4-bin.
>
> michal

quake4 brings its own libsdl and openal?
If yes, try replacing them with the versions of your system (from /usr/lib).

ut2004 has a similar problem - crashing with its own libs, running fine with 
the systems libs.

-- 
gentoo-amd64@g.o mailing list


References:
quake4 : SDL_SetVideoMode failed: Couldn't find matching GLX visual
-- Michal Žeravík
Re: quake4 : freezes during start (audio problem?)
-- Michal Žeravík
Re: quake4 : freezes during start (audio problem?)
-- Michal Žeravík
Navigation:
Lists: gentoo-amd64: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Re: quake4 : freezes during start (audio problem?)
Next by thread:
wrong order of soundcards
Previous by date:
Re: Re: quake4 : freezes during start (audio problem?)
Next by date:
Re: Re: quake4 : freezes during start (audio problem?)


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-amd64 mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.