Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-amd64
Navigation:
Lists: gentoo-amd64: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-amd64@g.o
From: Peter Martin <pjmartin@...>
Subject: Re: Problems getting started
Date: Thu, 22 Dec 2005 18:00:47 -0500
I think I still may have a problem linked to previous on this thread.

I just did an 'df -h' and realized that it tells me;
/dev/hda3   73G   1.6G     68G    3%   /mnt/gentoo
/dev/hda1   73G   1.6G      68G   3%   /mnt/gentoo/boot

It looks as if  the 2 partitions are actually one?
hda1 should only be a partition of 100M?
do I have to go back and start over?

Peter



-- 
gentoo-amd64@g.o mailing list


Replies:
Re: Problems getting started
-- Peter Humphrey
Re: Problems getting started
-- Drake Donahue
References:
Problems getting started
-- Peter Martin
Re: Problems getting started
-- Richard Fish
Re: Problems getting started
-- Peter Martin
Re: Problems getting started
-- Drake Donahue
Re: Problems getting started
-- Peter Martin
Re: Problems getting started
-- Drake Donahue
Re: Problems getting started
-- Peter Martin
Navigation:
Lists: gentoo-amd64: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Re: Can't mount cdrom?
Next by thread:
Re: Problems getting started
Previous by date:
Re: Problems at reboot
Next by date:
Re: Problems getting started


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-amd64 mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.