Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-amd64
Navigation:
Lists: gentoo-amd64: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: <gentoo-amd64@g.o>
From: "Gavin" <gavin.m.seddon@...>
Subject: grafics not working
Date: Thu, 9 Mar 2006 15:14:27 -0000
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=iso-8859-1">
<META content="MSHTML 6.00.2900.2802" name=GENERATOR>
<STYLE></STYLE>
</HEAD>
<BODY bgColor=#ffffff>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>On my new inst. (latest) I get nop gfx and no 
penguin at boooot.&nbsp; Has the support for ati cards 
alterted?</FONT></DIV></BODY></HTML>
Replies:
Re: grafics not working
-- Brett Johnson
Navigation:
Lists: gentoo-amd64: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
/dev/hda1 won't mount from grub
Next by thread:
Re: grafics not working
Previous by date:
/dev/hda1 won't mount from grub
Next by date:
Re: net-misc/openssh-4.2_p1-r1 issue


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-amd64 mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.