Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-amd64
Navigation:
Lists: gentoo-amd64: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-amd64@g.o
From: "Florian D." <flockmock@...>
Subject: Re: Root on Raid and LVM
Date: Sun, 02 Oct 2005 15:22:18 +0200
> This got me booting - but it is strange! The initrd still says that it 
> can't find any software raid devices, but now it CAN find the lvm 
> volumes and it boots all the way. Once I log in I see that I have all my 
> raid devices started, and all the right things are mounted.

hi chris,
i cannot understand, how you got things working without an extra /boot 
partition. the system needs initrd to start the LVM, right? but if 
initrd itself is on the LVM...? very interesting ;-)

cheers, flo
-- 
gentoo-amd64@g.o mailing list


Replies:
Re: Root on Raid and LVM
-- Duncan
References:
Root on Raid and LVM
-- Chris S
Re: Root on Raid and LVM
-- Chris Smart
Navigation:
Lists: gentoo-amd64: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Re: Root on Raid and LVM
Next by thread:
Re: Root on Raid and LVM
Previous by date:
Root on Raid and LVM
Next by date:
Re: Root on Raid and LVM


Updated Jun 28, 2012

Summary: Archive of the gentoo-amd64 mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.