Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-amd64
Navigation:
Lists: gentoo-amd64: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-amd64@g.o
From: Mansour Al Akeel <mansour.alakeel@...>
Subject: keymap broken
Date: Tue, 6 Sep 2011 22:21:52 -0400
I got a newer laptop, and rather than installing gentoo, I just
swapped the hard disks. Now when I boot into the new one,
it works up to the level I am expecting (still need some drivers), but
the keyboard act wierd. When I press "m" it types "0",
and some other keys don't send anything at all.
This issue starts when I start my xdm (configured to start slim). With
the text run level (console), there's no issues until I start and stop
xdm.

I am not sure if I modified something long time ago in the config, to
use different keymaps, but this issue didn't exist on the older
laptop.
What files could have such a configuration, that I need to look into ?

Thank you.


Replies:
Re: keymap broken
-- Dale
Re: keymap broken
-- Drake Donahue
Navigation:
Lists: gentoo-amd64: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Can't Emerge Thunderbird-5.0/6.0
Next by thread:
Re: keymap broken
Previous by date:
Re: Can't Emerge Thunderbird-5.0/6.0
Next by date:
Re: keymap broken


Updated Jun 28, 2012

Summary: Archive of the gentoo-amd64 mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.