Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-amd64
Navigation:
Lists: gentoo-amd64: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-amd64@g.o
From: Mark Haney <mhaney@...>
Subject: Sound missing in KMPlayer, etc.
Date: Mon, 07 Nov 2005 15:00:27 -0500
Not exactly an amd64 question, but close I think. I just rebuilt my HP 
Compaq R4000 to get rid of my Fedora install on this box.  Everything 
works great now, except, I still can't get the touchpad working, I went 
through the kernel config very carefully and enabled all necessary 
kernel options. 

Also, before, KMplayer worked great on this box, but now for some reason 
I'm not getting any sound out of it.  Plus, some Windows Media files 
that would play on the previous install don't play now.  Any ideas?


-- 
Interdum feror cupidine partium magnarum Europae vincendarum

Mark Haney
Sr. Systems Administrator
ERC Broadband
(828) 350-2415

-- 
gentoo-amd64@g.o mailing list


Replies:
Re: Sound missing in KMPlayer, etc.
-- Duncan
Navigation:
Lists: gentoo-amd64: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Wine 0.9 on Gentoo-AMD64 - all icons black & white
Next by thread:
Re: Sound missing in KMPlayer, etc.
Previous by date:
Re: Wine 0.9 on Gentoo-AMD64 - all icons black & white
Next by date:
Re: Compiling mozilla/firefox with -O2


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-amd64 mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.