Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-amd64
Navigation:
Lists: gentoo-amd64: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-amd64@g.o
From: "Florian D." <flockmock@...>
Subject: Re: Wine 0.9 on Gentoo-AMD64 - all icons black & white
Date: Mon, 07 Nov 2005 21:18:35 +0100
Mark Knecht wrote:
> Hi,
>    Sorry if this is a duplicate. I thought I sent a message about this
> earlier but I don't see one in GMail so I'll send a similar one again.
> 
>    Is anyone out there using Wine-0.9 on an AMD64 machine and getting
> good graphics? In both wine-0.9, using WinZip, and under Crossover
> Office using Quicken and IE6, all icons in Windows apps are just black
> and white messes. Mostly they are not readable.
> 
>    My machine is an NForce4 motherboard with an ATI radeon VGA. I'm
> running the Xorg-X11 radeon driver.
> 
>    Thanks in advance for any info you can provide.
> 
> Cheers,
> Mark
> 
http://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=96053
-- 
gentoo-amd64@g.o mailing list


Replies:
Re: Wine 0.9 on Gentoo-AMD64 - all icons black & white
-- Mark Knecht
References:
Wine 0.9 on Gentoo-AMD64 - all icons black & white
-- Mark Knecht
Navigation:
Lists: gentoo-amd64: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Re: Wine 0.9 on Gentoo-AMD64 - all icons black & white
Next by thread:
Re: Wine 0.9 on Gentoo-AMD64 - all icons black & white
Previous by date:
Re: Compiling mozilla/firefox with -O2
Next by date:
Re: Sound missing in KMPlayer, etc.


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-amd64 mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.