Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-amd64
Navigation:
Lists: gentoo-amd64: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-amd64@g.o
From: Paolo Ripamonti <paolo.ripamonti@...>
Subject: baselayout-1.11.13 and sata problem
Date: Wed, 20 Jul 2005 12:56:29 +0200
Hi to everyone,
just updated my amd64 box to baselayout 1.11.3
When I boot I get an error "missing /dev/sda1" while running
/etc/init.d/checkfs.
If I wait some 5 seconds and then hit Ctrl+D all works fine, more if I
enter maintenance mode and checkout, well... /dev/sda1 is stading
there!
I've found a little workaround adding a sleep 5 just before ebegin
"Checking filesystem" in /etc/init.d/checkfs
Any idea about it?

-- 
Paolo Ripamonti
e-mail paolo.ripamonti@...
web-site http://paoloripamonti.too.it
### To err is human, to moo bovine! ###

-- 
gentoo-amd64@g.o mailing list


Replies:
Re: baselayout-1.11.13 and sata problem
-- Duncan
Navigation:
Lists: gentoo-amd64: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Open Office 2-beta ebuild
Next by thread:
Re: baselayout-1.11.13 and sata problem
Previous by date:
Re: tar/bzip2 not working in chroot
Next by date:
Re: baselayout-1.11.13 and sata problem


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-amd64 mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.