Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-desktop
Navigation:
Lists: gentoo-desktop: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: <gentoo-desktop@g.o>
From: "Luis Rodriguez" <luis@...>
Subject: RE: Nvidia Geforce 4 ti 4400
Date: Thu, 16 Sep 2004 22:27:59 -0700
Hello Jonathan,

I changed nvidia to nv and the desktop looks better now....  I wonder whats
wrong!!

Luis

-----Original Message-----
From: Jonathan Stickel [mailto:jjstickel@...] 
Sent: Thursday, September 16, 2004 10:15 PM
To: Luis Rodriguez
Cc: gentoo-desktop@g.o
Subject: Re: [gentoo-desktop] Nvidia Geforce 4 ti 4400

Luis Rodriguez wrote:
> Okay here is what I get....
>
>
> Release Date: 18 December 2003
> X Protocol Version 11, Revision 0, Release 6.7
> Build Operating System: Linux 2.6.8-gentoo-r4 x86_64 [ELF]
> Current Operating System: Linux boricua-gen2 2.6.8-gentoo-r4 #4 SMP Sat
Sep
> 11 0
> 2:25:21 GMT 2004 x86_64
> Build Date: 11 September 2004
>         Before reporting problems, check http://wiki.X.Org
>         to make sure that you have the latest version.
> Module Loader present
> Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,
>         (++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
>         (WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
> (==) Log file: "/var/log/Xorg.0.log", Time: Wed Sep 15 21:47:21 2004
> (==) Using config file: "/etc/X11/xorg.conf"
>
> Using vt 7
> (WW) NVIDIA: No matching Device section for instance (BusID PCI:1:0:0)
found

This does seem relevant, but I don't what it means.  Can you use the
"nv" driver successfully?  In your xorg.conf, set

#      Driver      "nvidia"
        Driver      "nv"

in the relevant section.  If X works then, at least we know it's just
your nvidia driver that's broke.  Does it modprobe/rmmod without errors?

Jonathan


> (EE) No devices detected.
>
> Fatal server error:
> no screens found
>
> Please consult the The X.Org Foundation support
>          at http://wiki.X.Org
>  for help.
> Please also check the log file at "/var/log/Xorg.0.log" for additional
> informati
> on.
>
> XIO:  fatal IO error 104 (Connection reset by peer) on X server ":0.0"
>       after 0 requests (0 known processed) with 0 events remaining.
>

--
gentoo-desktop@g.o mailing list



--
gentoo-desktop@g.o mailing list

Navigation:
Lists: gentoo-desktop: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Next by thread:
Re: Nvidia Geforce 4 ti 4400
Next by date:
Re: Nvidia Geforce 4 ti 4400


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-desktop mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.