Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-desktop
Navigation:
Lists: gentoo-desktop: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-desktop@g.o
From: Chris Stankevitz <chrisstankevitz@...>
Subject: Re: Help troubleshooting keyboard shortcut
Date: Sat, 9 Jun 2012 11:28:06 -0700
On Tue, Jun 5, 2012 at 12:34 AM, Yohan Pereira <yohan.pereira@...> wrote:
> Do you have this problem while starting chrome directly?

I need to be more diligent to test this.  When Chromium doesn't start,
I just press MOD4+W a few more times and eventually it comes up.  I
will instead stop trying and open a terminal to see what is going one.

> sometimes chrome does not exist correctly leaving behind some zombile
> processes. When this happens I cannot launch chrome again. I need to kill
> these processes to be able to start chrome.

I get the same thing.  When I want to kill them I kill processed named
chrome, chrome_sandbox, and a couple others.  As I type this in chrome
with one tab, there are 8 "chrome" processes running.  Seems a little
high.  I wonder if it is related to my "hesitant startup" issue.

Chris


References:
Help troubleshooting keyboard shortcut
-- Chris Stankevitz
Re: Help troubleshooting keyboard shortcut
-- Yohan Pereira
Navigation:
Lists: gentoo-desktop: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Re: Re: Help troubleshooting keyboard shortcut
Next by thread:
ktp-text-ui not starting
Previous by date:
Re: Re: Help troubleshooting keyboard shortcut
Next by date:
www/sites/www/info


Updated Jun 28, 2012

Summary: Archive of the gentoo-desktop mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.