Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-desktop
Navigation:
Lists: gentoo-desktop: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-desktop@g.o
From: Tom <tom@...>
Subject: KDE 3.3 and CrystalSVG
Date: Mon, 20 Sep 2004 16:33:35 -0500
Hi all,

I'm wondering if anyone else has seen this issue or how to resolve it,
I've been googling for sometime and have found very little..

It all started when I emerged kde3.3 to replace 3.2.. While tinkering I
decided that I would remove some icon-sets that I didn't want and never
used. Crystalsvg is one of those I removed..

Now when I load kde, no icons appear for anything, I get complaints in
.xsession-errors related to no default icon set crystalsvg found and if
I go to set an icon manually for a panel or menu entry the interface
crashes out.

Any ideas? I'm assuming a link is broken because I've reinstalled both
kde3.2 and 3.3 again a couple times over, I've also moved my .kde*
directories all to no avail..

This happens to all user accounts.

Thanks,
Tom
-- 
Thomas J. Hudak
1337 Consulting LLC.
651.592.6669
tom@...


--
gentoo-desktop@g.o mailing list

Navigation:
Lists: gentoo-desktop: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Re: WELCOME to gentoo-desktop@g.o
Next by thread:
I: failure notice
Previous by date:
Re: WELCOME to gentoo-desktop@g.o
Next by date:
I: failure notice


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-desktop mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.