Gentoo Archives: gentoo-dev

From: 320095285153-0001@t-online.de (Achim Gottinger)
To: gentoo-dev@g.o
Subject: Re: [gentoo-dev] Install not working
Date: Thu, 18 Jan 2001 19:26:43
Message-Id: 3A679F79.8F62C15E@gottinger.de
In Reply to: Re: [gentoo-dev] Install not working by Bill Anderson
Bill Anderson wrote:

> Achim Gottinger wrote: > > > Bill Anderson wrote: > > > > > >> OK, I finally got room to install gentoo. > >> > >> I did make one thing different than in the install guide; I used a > >> single partition. > >> > >> Problem: it won't boot fully. > >> It reaches the end of the scripts in runlevel 3 and just stops. > > > > > > Do all the services start with [OK] ? > > Yup. At least, nobody complains with an oops or anything. > > > > >> Sometimes I get a message to hit enter to continue, but alas, nothing > >> occurs. > > > > > > Your system freezes? Hit enter and continue does not work? > > Yup. > > > > > > >> I can boot to single user mode, but nothing else. If I try to > >> then switch to runlevel 3 it fails as noted above. > >> > > > > > > Can you send me a ls -l of /etc/rc.d/rc3.d and /etc/rc.d/init.d > > Sure: > total 0 > lrwxrwxrwx 1 root root 25 Jan 17 05:53 19sysklogd -> > /etc/rc.d/init.d/sysklogd > lrwxrwxrwx 1 root root 24 Jan 17 05:53 50urandom -> > /etc/rc.d/init.d/urandom > lrwxrwxrwx 1 root root 21 Jan 17 05:53 70inet -> > /etc/rc.d/init.d/inet > lrwxrwxrwx 1 root root 23 Jan 17 05:53 72xinetd -> > /etc/rc.d/init.d/xinetd > lrwxrwxrwx 1 root root 26 Jan 17 05:53 75rmnologin -> > /etc/rc.d/init.d/rmnologin > lrwxrwxrwx 1 root root 22 Jan 17 05:53 80vcron -> > /etc/rc.d/init.d/vcron
Try to start the service from runlevel 1 manual and tell me where it hangs please.
> > Bill Anderson > > _______________________________________________ > gentoo-dev mailing list > gentoo-dev@g.o > http://www.gentoo.org/mailman/listinfo/gentoo-dev