Gentoo Archives: gentoo-dev

From: Bill Anderson <bill@×××××××××.com>
To: gentoo-dev@g.o
Subject: Re: [gentoo-dev] Install not working
Date: Thu, 18 Jan 2001 19:15:40
Message-Id: 3A684CFD.4000208@noreboots.com
In Reply to: Re: [gentoo-dev] Install not working by 320095285153-0001@t-online.de (Achim Gottinger)
Achim Gottinger wrote:

> Bill Anderson wrote: > > >> OK, I finally got room to install gentoo. >> >> I did make one thing different than in the install guide; I used a >> single partition. >> >> Problem: it won't boot fully. >> It reaches the end of the scripts in runlevel 3 and just stops. > > > Do all the services start with [OK] ?
Yup. At least, nobody complains with an oops or anything.
>> Sometimes I get a message to hit enter to continue, but alas, nothing >> occurs. > > > Your system freezes? Hit enter and continue does not work?
Yup.
> > >> I can boot to single user mode, but nothing else. If I try to >> then switch to runlevel 3 it fails as noted above. >> > > > Can you send me a ls -l of /etc/rc.d/rc3.d and /etc/rc.d/init.d
Sure: total 0 lrwxrwxrwx 1 root root 25 Jan 17 05:53 19sysklogd -> /etc/rc.d/init.d/sysklogd lrwxrwxrwx 1 root root 24 Jan 17 05:53 50urandom -> /etc/rc.d/init.d/urandom lrwxrwxrwx 1 root root 21 Jan 17 05:53 70inet -> /etc/rc.d/init.d/inet lrwxrwxrwx 1 root root 23 Jan 17 05:53 72xinetd -> /etc/rc.d/init.d/xinetd lrwxrwxrwx 1 root root 26 Jan 17 05:53 75rmnologin -> /etc/rc.d/init.d/rmnologin lrwxrwxrwx 1 root root 22 Jan 17 05:53 80vcron -> /etc/rc.d/init.d/vcron Bill Anderson

Replies

Subject Author
Re: [gentoo-dev] Install not working 320095285153-0001@t-online.de (Achim Gottinger)