Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-dev
Navigation:
Lists: gentoo-dev: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-dev@g.o
From: 320095285153-0001@... (Achim Gottinger)
Subject: Re: No SCSI device
Date: Thu Jan 18 16:20:01 2001
Gabriel Emerson wrote:

> I am enthusiastic about Gentoo... in theory :)
>
> Second try, this time on my primary system; a Pentium III/500 with an
> adaptec 2940 based
> scsi adapter.  I log in as root, to run Fdisk, and find the only scsi
> devices are the
> scd?.  No sd?.  Is this a symptom of a devfs issue?  Though the boot
> sequence whipped
> by pretty quickly I did see it detect my controller and all 4 drives (2
> IBM DDRS-39130, a
> yamaha 6/4/16 cd-writer, and a generic scsi cd).
>

Hmm, what release do you use, it seems like w need to add sd[a-][0-]
devices.
You can use mknod to create the missing ones manually. You should copy the
kernel from the bootdisk (/dev/ram0)
to your systems /boot/boot/bzImage (backup the old one) because
scsi-support is only availabe in modules and we
have no initrd that preloads modules.

Bye Achim

>
> --Gabriel
> _______________________________________________
> gentoo-dev mailing list
> gentoo-dev@g.o
> http://www.gentoo.org/mailman/listinfo/gentoo-dev


Replies:
Re: No SCSI device
-- Gabriel Emerson
References:
No SCSI device
-- Gabriel Emerson
Navigation:
Lists: gentoo-dev: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
No SCSI device
Next by thread:
Re: No SCSI device
Previous by date:
Re: [gentoo-dev]
Next by date:
Re: No SCSI device


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-dev mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.