Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-dev
Navigation:
Lists: gentoo-dev: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-dev@g.o
From: Gabriel Emerson <egabriel@...>
Subject: Install Problem on Laptop
Date: Thu Jan 18 03:43:01 2001
Using the latest iso image (1.0rc3), the kernel boots, and then I get
the following lines, after which there is no further activity and the
cd-rom drive spins down:

Remounting root fs read-write...
Let's begin...

Mounting /proc...
Trying /dev/hdc...
CD found...
Associating loopback CD-ROM filesystem...
Success!
Success /dev/loop0!
Root changed ...

--end output

The system in question is a Compaq Presario 1247, with a 400MHz AMD
K6-2, and 96M of RAM, and
20G IDE.  Tried booting with and without my Linksys Etherfast 10/100
PCMCIA card.
Previous kernels in the 2.4test series have worked on this machine.

--Gabriel

Replies:
Re: Install Problem on Laptop
-- Achim Gottinger
Navigation:
Lists: gentoo-dev: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Description for tcsh is really description for bash
Next by thread:
Re: Install Problem on Laptop
Previous by date:
Description for tcsh is really description for bash
Next by date:
Re: Install Problem on Laptop


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-dev mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.