Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-doc
Navigation:
Lists: gentoo-doc: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-doc@g.o
From: Sven Vermeulen <swift@g.o>
Subject: Re: Re: Corrections
Date: Sun, 27 Nov 2011 17:34:30 +0000
On Sat, Nov 26, 2011 at 06:05:58PM -0800, Thomas M wrote:
> Before filing a bug report, I wanted to make sure what I saw was correct.
> 
> The webpage is listed here [1]. After checking the mount (8) man page, I
> have seen the similar observation as you. I would have thought that the
> command would have given the output of completion but it returned this
> command was not found. I fortunately reinstalled Gentoo Linux in my
> Desktop and ran into this few weeks ago.

Hi Thomas,

If you got a "command not found" then it is not about the mount option, but
about the mount command.

The use of --rbind should work, it has been supported for quite some time
and I have not met any livecd/usb/dvd that had a too-old mount binary (and
I'm often testing quite a few of these).

Wkr,
	Sven Vermeulen


Replies:
Re: Re: Corrections
-- Thomas M
References:
Corrections
-- Thomas
Re: Corrections
-- Duncan
Re: Re: Corrections
-- Thomas M
Navigation:
Lists: gentoo-doc: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Re: Re: Corrections
Next by thread:
Re: Re: Corrections
Previous by date:
Re: Re: Corrections
Next by date:
Supporting CC-BY-SA 3.0 and later versions


Updated Apr 08, 2012

Summary: Archive of the gentoo-doc mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.