Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-embedded
Navigation:
Lists: gentoo-embedded: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-embedded@g.o
From: Christopher Friedt <chrisfriedt@...>
Subject: Re: sys-libs/ss flaking out?
Date: Tue, 29 Jul 2008 16:20:34 -0400
I just uncommented the lines containing 'GROUP' from the ebuild and it 
seems to have built properly - I can't say yet whether or not linking 
will work properly.

Chris

Christopher Friedt wrote:
> Hi everyone,
> 
> I wasn't sure if there was a clear resolution to bug number 21677
> ( http://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=216777 ).
> 
> In any event, sys-libs/ss does not cross-compile because it's attempting 
> to link to an incompatible so file in /usr/lib instead of 
> ${SYSROOT}/usr/lib.
> 
> What's the solution?
> 
> Chris
> 


Replies:
Re: sys-libs/ss flaking out?
-- Christopher Friedt
References:
sys-libs/ss flaking out?
-- Christopher Friedt
Navigation:
Lists: gentoo-embedded: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
sys-libs/ss flaking out?
Next by thread:
Re: sys-libs/ss flaking out?
Previous by date:
sys-libs/ss flaking out?
Next by date:
Re: sys-libs/ss flaking out?


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-embedded mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.