Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-embedded
Navigation:
Lists: gentoo-embedded: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-embedded@g.o
From: Jakub Ladman <ladmanj@...>
Subject: Re: dropbear and telnetd problem
Date: Mon, 6 Mar 2006 11:25:33 +0100
On Sunday 05 of March 2006 15:15, Jakub Ladman wrote:
> > > Sounds like the /dev/pts issue solar mentioned a few mails back.  Make
> > > sure /dev/pts exists, and you have it mounted as devpts (mount devpts
> > > /dev/pts -t devpts), and see if that fixes it.
> >
> > Mounting /dev/pts
> > mount: Mounting none on /dev/pts failed: No such device
>
> I have two host computers, at home and at work. Unfortunately here, at
> home, i have forgotten to setup kernel symlinks.
> After making it i am trying to recompile everything.
> I hope that it may help.

No it helps me not. I still see "mount: Mounting none on /dev/pts failed: No 
such device" and i am dead, i can't move any step forward.

Do you know, how to make /dev/pts work?

Jakub
-- 
gentoo-embedded@g.o mailing list


Replies:
Re: dropbear and telnetd problem
-- Natanael Copa
References:
dropbear and telnetd problem
-- Jakub Ladman
Re: dropbear and telnetd problem
-- Jakub Ladman
Re: dropbear and telnetd problem
-- Jakub Ladman
Navigation:
Lists: gentoo-embedded: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Re: dropbear and telnetd problem
Next by thread:
Re: dropbear and telnetd problem
Previous by date:
Building Crosscompiler for Embedded System
Next by date:
Re: dropbear and telnetd problem


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-embedded mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.