Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-laptop
Navigation:
Lists: gentoo-laptop: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-laptop@g.o
From: Peter Johanson <latexer@g.o>
Subject: Re: My X stopped working after a sync
Date: Thu, 30 Jun 2005 08:17:23 -0700
On Thu, Jun 30, 2005 at 07:43:14AM -0700, Jairo Pi??eros wrote:
> Hello,
> 
> After updating, I am now getting this error:
> (II) Loading /usr/lib/modules/fonts/libbitmap.a
> Duplicate symbol __i686.get_pc_thunk.bx in 
> /usr/lib/modules/fonts/libbitmap.a:bitmapmod.o
> Also defined in /usr/lib/modules/fonts/libbitmap.a
> 
> I've rebuild xorg-x11, I've rebuild my kernel, rebooted, but I am still 
> getting the same error, Any ideas?

Did you search bugzilla?

http://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=43177 seems to point to the problem you
are having, i suggest you check that out.

-pete

-- 
Peter Johanson
<latexer@g.o>
-- 
gentoo-laptop@g.o mailing list


References:
My X stopped working after a sync
-- Jairo PiƱeros
Navigation:
Lists: gentoo-laptop: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
My X stopped working after a sync
Next by thread:
Help! kernel 2.6.12.2 takes a loooooong time to boot
Previous by date:
My X stopped working after a sync
Next by date:
Re: hibernate on inspiron 8600


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-laptop mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.