Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-laptop
Navigation:
Lists: gentoo-laptop: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-laptop@g.o
From: Francisco Rivas <taken2k4@...>
Subject: Re: Install on a Dell E4300
Date: Sun, 22 Mar 2009 21:45:51 +0100
<br><br><div class="gmail_quote">On Sun, Mar 22, 2009 at 9:15 PM, David <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:abbottdavid@...">abbottdavid@...</a>&gt;</span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">

<div class="im">Francisco Rivas wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
but the resto of the installation was really problematic<br>
</blockquote></div>
Could you explain some details?<br><font color="#888888">
</font></blockquote><div>Of course, sorry.<br><br>I do not know if the problems were because of the driver or other things but after get the ethernet working and set the flags in make.conf file the installation of the packages like libraries and awesome wm 3 (that need newer version of some libraries) and openoffice gave me some errors, some of them were fixed looking for responses in this mailing list and others were my mistakes, things such as the video acceleration I could not get working.<br>

<br>I forgot to say that I am trying a 64 bits installation. <br><br>I have to say that I tried to do this installation 2 months ago I installed another linux distro, because this laptop is the one that I use for work, but I have been using gentoo for almost 1 year and a half I and really want to get it working on my new laptop.<br>

<br>thanks in advance.<br><br></div><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;"><font color="#888888"><br>
<br>
-- <br>
Powered by Gentoo GNU/LINUX<br>
<a href="http://www.linuxcrazy.com" target="_blank">http://www.linuxcrazy.com</a><br>
<a href="http://pgp.mit.edu" target="_blank">pgp.mit.edu</a><br>
<br>
<br>
<br>
</font></blockquote></div><br><br clear="all"><br>-- <br>Francisco Rivas<br><a href="http://www.vaslibre.org.ve">http://www.vaslibre.org.ve</a><br>-<br> And on the seventh day God said :wq and then make<br><a href="http://beck3r.wordpress.com/">http://beck3r.wordpress.com/</a><br>

Linux User (New) : #448324<br>Linux Machine (New) : 355187<br>
Replies:
Re: Install on a Dell E4300
-- Steev Klimaszewski
References:
Install on a Dell E4300
-- Francisco Rivas
Re: Install on a Dell E4300
-- David
Navigation:
Lists: gentoo-laptop: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Re: Install on a Dell E4300
Next by thread:
Re: Install on a Dell E4300
Previous by date:
Re: Install on a Dell E4300
Next by date:
Re: Install on a Dell E4300


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-laptop mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.