Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-mips
Navigation:
Lists: gentoo-mips: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-mips@g.o
From: Andrew Gaffney <agaffney@g.o>
Subject: Re: Qube2 can't load CoLo
Date: Thu, 17 May 2007 06:47:39 -0500
Matthias Bethke wrote:
> The error message says:
> |  * Mounting /dev for udev ...[ oops ]
> | 
> | 
> |  * The "mount" command failed with error:
> | 
> | wrong fs type, bad option, bad superblock on udev,
> |        missing codepage or other error
> |        In some cases useful info is found in syslog - try
> |        dmesg | tail  or so

That sounds suspiciously like you forgot to enable tmpfs support in your kernel.

-- 
Andrew Gaffney                                 http://dev.gentoo.org/~agaffney/
Gentoo Linux Developer             Catalyst/Installer + x86 release coordinator
-- 
gentoo-mips@g.o mailing list


Replies:
Re: Qube2 can't load CoLo
-- Matthias Bethke
References:
Qube2 can't load CoLo
-- Matthias Bethke
Re: Qube2 can't load CoLo
-- Kumba
Re: Qube2 can't load CoLo
-- Matthias Bethke
Navigation:
Lists: gentoo-mips: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Re: Qube2 can't load CoLo
Next by thread:
Re: Qube2 can't load CoLo
Previous by date:
Re: Qube2 can't load CoLo
Next by date:
Re: Qube2 can't load CoLo


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-mips mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.