Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-perl
Navigation:
Lists: gentoo-perl: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-perl@g.o
From: antoine.raillon@...
Subject: Réf. : Re: [g-cpan] bug ?
Date: Wed, 25 May 2005 15:54:28 +0200



well, i can surely try to reproduce it tonight, but from what i remebered i
only did a g-cpan -i Net::Domain::TLD, and it installed Memoize and
Net::Domain::TLD ;p



                                                                           
             Michael Cummings                                              
             <mcummings@gento                                              
             o.org>                                                   Pour 
                                       gentoo-perl@g.o        
             25/05/2005 11:13                                           cc 
                                                                           
                                                                     Objet 
                 Veuillez              Re: [gentoo-perl] [g-cpan] bug ?    
                répondre à                                                 
             gentoo-perl@gent                                              
                  oo.org                                                   
                                                                           
                                                                           
                                                                           




did you only do a g-cpan -i whatever::that::module::was? I tried installing
-
and had no issues. errgh.


On Tuesday 24 May 2005 04:39 pm, Antoine Raillon wrote:
> Le mardi 24 mai 2005 à 16:12 -0400, Michael Cummings a écrit :
> > Odd. That's the line where it does an rmtree of the build dir if it
> > exists - error indicates that it build was there but not accessible.
Were
> > you running this directly as root, or via sudo?
>
> directly as root, sir ;)
>
> --
> Antoine Raillon <antoine.raillon@...>

--

-----o()o---------------------------------------------
Michael Cummings   |    #gentoo-dev, #gentoo-perl
Gentoo Perl Dev    |    on irc.freenode.net
-----o()o---------------------------------------------
[rattachement "attzrrgo.dat" supprimé par ANTOINE RAILLON -
E233469/users/PSA]


-- 
gentoo-perl@g.o mailing list

References:
Re: [g-cpan] bug ?
-- Michael Cummings
Navigation:
Lists: gentoo-perl: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Re: [g-cpan] bug ?
Next by thread:
Part 1 of dev-perl split done
Previous by date:
Re: [g-cpan] bug ?
Next by date:
Part 1 of dev-perl split done


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-perl mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.