Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-ppc-user
Navigation:
Lists: gentoo-ppc-user: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-ppc-user@g.o
From: darren kirby <bulliver@...>
Subject: Re: xorg not working.
Date: Sat, 7 Oct 2006 09:02:07 -0700
quoth the Joseph Jezak:

Good morning Joseph,

> Alright, one more thing to test, can you try adding:
> Option "UseFBDev" "boolean"
> With either false or true?

> Stick with it, we'll get it working ;)
> -Joe

Yeah!!!

That's the one. Added  "UseFBDev" "true" and it fired right up. Thank you so 
much for the help. Interestingly, I accidentally deleted the xorg.conf that I 
had modified (I just woke up, no coffee yet), so the one that ended up 
working was another stock Xorgautoconfig generated one with only the above 
line added.

Again, thanks so much, I really appreciate it. ;)

-d
-- 
darren kirby :: Part of the problem since 1976 :: http://badcomputer.org
"...the number of UNIX installations has grown to 10, with more expected..."
- Dennis Ritchie and Ken Thompson, June 1972
-- 
gentoo-ppc-user@g.o mailing list


References:
xorg not working.
-- darren kirby
Re: xorg not working.
-- darren kirby
Re: xorg not working.
-- Joseph Jezak
Navigation:
Lists: gentoo-ppc-user: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Re: xorg not working.
Next by thread:
Re: xorg not working.
Previous by date:
Re: xorg not working.
Next by date:
Re: xorg not working.


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-ppc-user mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.