Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-ppc-user
Navigation:
Lists: gentoo-ppc-user: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-ppc-user@g.o
From: Louis Hey <cnt5@...>
Subject: Re: xorg not working.
Date: Fri, 06 Oct 2006 18:41:49 -0500
Joseph Jezak wrote:
>> Try Xorgconfig   auto will not work for my mac I have Dual 1.8 17 Studio
>> also check the video ram amount  That has helped to get X running fine
>> every time
>>     
>
> Well, as the author of Xorgautoconfig, what was the problem? :)  Can
> you post the config generated from each so I can fix it?
>
> -Joe
>   
 Joe  I need to get yaboot working first  but will send info I wish i 
could tell you what the problem was  I think it was with the ram amount 
In the Xorgconfig  I have to use  card # Nvidia 349  Then X will run
I will look though my notes for now I am installing 6.1 no doubt i will 
have pleaty of problems
In this order Yaboot ........ Then getting X to work
Thanks for the work to bring Xautoconfig  I will try it later today
Louis

-- 
gentoo-ppc-user@g.o mailing list


Replies:
Re: xorg not working.
-- Louis Hey
References:
xorg not working.
-- darren kirby
Re: xorg not working.
-- Louis Hey
Re: xorg not working.
-- Joseph Jezak
Navigation:
Lists: gentoo-ppc-user: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Re: xorg not working.
Next by thread:
Re: xorg not working.
Previous by date:
Re: xorg not working.
Next by date:
Re: xorg not working.


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-ppc-user mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.