Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-ppc-user
Navigation:
Lists: gentoo-ppc-user: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: Gentoo Linux <gentoo-ppc-user@g.o>
From: Eric Pretorious <eric@...>
Subject: Re: yaboot --chroot???
Date: Sun, 29 Jun 2003 01:55:27 +0800 (GMT-8)
On Sun, 29 Jun 2003, Marko Vallius wrote:

> On Sat, 28 Jun 2003, Eric Pretorious wrote:
> > I've made it *almost* all the way through the installation on my PB G3 but 
> > can seem to overcome one last obstacle: yaboot.  When I run `yabootconfig` 
> > it complains that it "could not determine necessary information" and asks 
> > "Are you using chroot yabootconfig instead of yabootconfig --chroot?"
> 
> Sounds familiar. yabootconfig cannot be run inside the chroot
> environment. Exit chroot and run "yabootconfig --chroot /mnt/gentoo"
> (assuming you have the chroot environment in /mnt/gentoo).
> 
> You may have to umount your cdrom first; yabootconfig on my iBook just
> did nothing forever, until I did that. YMMV.

That's the trick - Thanks!

-- 
Eric P.
Sunnyvale, CA


--
gentoo-ppc-user@g.o mailing list

References:
Re: yaboot --chroot???
-- Marko Vallius
Navigation:
Lists: gentoo-ppc-user: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Re: yaboot --chroot???
Next by thread:
Re: yaboot --chroot???
Previous by date:
Re: yaboot --chroot???
Next by date:
It works! It works!


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-ppc-user mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.