Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-ppc-user
Navigation:
Lists: gentoo-ppc-user: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-ppc-user@g.o
From: Joseph Jezak <josejx@g.o>
Subject: Re: Linux installed from 2005.1 disk does not start
Date: Sun, 02 Oct 2005 10:05:49 -0400
Charles Trois wrote:
> Joseph Jezak a écrit :
> 
>>
>> You need a framebuffer device in your kernel, Linux doesn't work on PPC
>> without an FB. You should use the OpenFirmwareFB with an nVidia chipset.
>>
> Thanks. I followed your advice, but it did not help: the problem remains.
> 
> I take the liberty to attach a copy of my .config file, in the hope that 
> you will be able to detect what's wrong.

If Mackael's suggestion doesn't help, let's try with nvidiafb and a 
newer kernel:

Give 2.6.14 a try (there are some release canidates for vanilla
sources), apply this patch:

http://ozlabs.org/pipermail/linuxppc-dev/2005-October/019957.html

and then try nvidiafb.

Good luck,
-Joe


-- 
gentoo-ppc-user@g.o mailing list


Replies:
Re: Linux installed from 2005.1 disk does not start
-- Charles Trois
References:
Linux installed from 2005.1 disk does not start
-- Charles Trois
Re: Linux installed from 2005.1 disk does not start
-- Joseph Jezak
Re: Linux installed from 2005.1 disk does not start
-- Charles Trois
Navigation:
Lists: gentoo-ppc-user: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Re: Linux installed from 2005.1 disk does not start
Next by thread:
Re: Linux installed from 2005.1 disk does not start
Previous by date:
Re: Re: Building QEMU on PS3 (Gentoo/PowerPC)
Next by date:
Re: Linux installed from 2005.1 disk does not start


Updated Oct 31, 2011

Summary: Archive of the gentoo-ppc-user mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.