Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-ppc-user
Navigation:
Lists: gentoo-ppc-user: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-ppc-user@g.o
From: David Gurvich <david.gurvich@...>
Subject: Re: ATI configuration?
Date: Thu, 04 May 2006 07:58:58 -0400
There is an ebuild Xorgautoconfig specifically for this purpose.  The 
generated xorg.conf needs some slight adjustments but seems to give good 
results.
On Thursday 04 May 2006 7:34 am, Mark M. Hart wrote:
> I have a beige G3 desktop 233mhz with 512M ram that has an ATI chipset on
> the motherboard and an ATI chipset in a PCI VGA card (which the monitor is
> attached to).  When I use xorgconfig I have to use fbdev as the ati choice
> will not work on testing.  This gives me a 1280x1024 screen which works
> well on a 17” monitor, but the colors are all wrong.
>
>
>
> When I use Xorg –configure I get a working configuration with the ati
> driver, but the screen is (maybe) 640x480 and that’s it.  I’ve tried
> merging the two files in every combination I can think of, and am not
> getting anywhere.
>
>
>
> Thanks in advance for your help!
>
>
>
> Mark M. Hart

-- 
Kmail on Gentoo/PPC

-- 
gentoo-ppc-user@g.o mailing list


Replies:
RE: ATI configuration?
-- Mark M. Hart
RE: ATI configuration?
-- Mark M. Hart
References:
ATI configuration?
-- Mark M. Hart
Navigation:
Lists: gentoo-ppc-user: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
ATI configuration?
Next by thread:
RE: ATI configuration?
Previous by date:
ATI configuration?
Next by date:
RE: ATI configuration?


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-ppc-user mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.