Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-ppc-user
Navigation:
Lists: gentoo-ppc-user: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: <gentoo-ppc-user@g.o>
From: LeaAnne Kolp <lkolp@...>
Subject: Doesn't locate my scsi HD
Date: Mon, 16 Jun 2003 15:28:00 -0400
Hello,

I'm using a Blue and White G3, 512Ram and 9gig Scsi HD and I'm new to linux.

I boot from the live cd and it works, the only problem is
that it doesn't find my hard drive. I go through the "modprobe" 
process and it says that it can't find any of the modules listed in:
/lib/modules/2.4.21-ppc-r1/kernel/drivers/scsi/  

The only one that it locates and loads is "mesh.o" So after it loaded
"mesh.o" I went through and tried loading the other ones again. but with
no luck. :(

My SCSI card is an: Adaptec aha-2940U2/U2W 

I want to load this on my Mac for good, but until it finds my hard drive
I can't :( 

Any help is greatly appreciated.

Thanks,

LeaAnne


--
gentoo-ppc-user@g.o mailing list

Navigation:
Lists: gentoo-ppc-user: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
getting xawtv to work with planb
Next by thread:
noBrain SMTP ebuild in ppc ??
Previous by date:
Re: getting xawtv to work with planb
Next by date:
noBrain SMTP ebuild in ppc ??


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-ppc-user mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.