Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-science
Navigation:
Lists: gentoo-science: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-science@g.o
From: v_2e@...
Subject: [sage-on-gentoo]
Date: Sun, 26 Feb 2012 02:18:49 +0200
   Hello!
  I have noticed several days ago that when I use the
    my_plot.show(xmin=0, ymin=0, frame=True)
to show my plot, I get an image with slightly misplaced surrounding box
boundaries relatively to X and Y axes. They should be at X=0 and Y=0
(in fact, the box boundaries should coincide with the axes in such
case), but they are not.
  Here is a sample image:
http://wombat.org.ua/sage-incorrect_axes-box.png

  How can I fix this behaviour?
  Thank you.
    Vladimir

  P.S. I'm not sure whether this issue is Gentoo-specific or not,
that's why I decided to ask here first.

----- 
 <v_2e@...>


Replies:
Re: [sage-on-gentoo]
-- Francois Bissey
Navigation:
Lists: gentoo-science: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
sage, gentoo-prefix & lmonade was: log messages
Next by thread:
Re: [sage-on-gentoo]
Previous by date:
Re: moving the science overlay to github?
Next by date:
Re: [sage-on-gentoo]


Updated Jul 05, 2012

Summary: Archive of the gentoo-science mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.