Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-user-br
Navigation:
Lists: gentoo-user-br: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-user-br@g.o
From: Augusto Cesar <augusto.cesar@...>
Subject: Re: Aviso (era -> Re: [gentoo -user-br] nvidia no gentoo não cria os nodes em /dev)
Date: Mon, 19 Sep 2005 22:47:02 -0300
Leandro, espero que isso resolva o seu problema, meu caro:

http://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=104369#c18 (o comentario 18 do bug)

http://forums.gentoo.org/viewtopic-t-375466.html



Tomara que ajude. Abraço.


Leandro de Araujo Teixeira wrote:
> P.S. ainda não tive a resposta que solicitei e ja faz
> um tempão que minha nvidia num sobe hehehehe

-- 
gentoo-user-br@g.o mailing list


References:
Re: Aviso (era -> Re: nvidia no gentoo não cria os nodes em /dev)
-- Leandro de Araujo Teixeira
Navigation:
Lists: gentoo-user-br: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Re: Aviso (era -> Re: nvidia no gentoo não cria os nodes em /dev)
Next by thread:
Re: nvidia no gentoo não cri a os nodes em /dev
Previous by date:
Re: Aviso (era -> Re: nvidia no gentoo não cria os nodes em /dev)
Next by date:
Re: nvidia no gentoo não cria os nodes em /dev


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-user-br mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.