Gentoo Archives: gentoo-user-hu

From: "Pécsi Sándor" <xea@××××××.hu>
To: gentoo-user-hu@l.g.o
Subject: Re: [gentoo-user-hu] nvidia meg mindig
Date: Fri, 16 Jan 2004 06:10:44
Message-Id: 1074233449.8973.0.camel@ip-136-74.TvNetWork.Hu
In Reply to: Re: [gentoo-user-hu] nvidia meg mindig by Kispal Szabolcs
On Thu, 2004-01-15 at 18:22, Kispal Szabolcs wrote:
> On Thursday 15 January 2004 18.14, Balazs Pocze wrote: > > Kispal Szabolcs wrote: > > > Egyszeruen nem megy! Ha tudtok akkor segitsetek! > > > > > > Geforce M400 as kartyam van de nem birom tovabra sem feltelepiteni az > > > nvidia drivert sajat forditasu 2.6 os kernelemre. > > > > > > volt mar nvidia-kernel, nvidia-glx, opengl-update, symlinket is > > > atjavitottam, XF86Configba is atirom a nv-t nvidiara. > > > > > > Es ekkor azt irja ki, hogy no screens found, mivel nem latja a kartyamat > > > es igy nem tudja a drivert se betolteni. Ja amugy gdm-mel indul a > > > rendszer. Mi lehet a hiba. > > > > > > ja es meg is lett patchelve, ha minden igaz a kernel. > > > > > > Elore is koszi > > > > hulye kérdés tudom, de be van töltve az nvidia modul? > > > > üdv, > > banyek > > > > > > -- > > gentoo-user-hu@g.o mailing list > > > az /etc/modules.autoload.d/kernel-2.6 ba beirtam az nvidia -t ha erre > gondolsz. > szoval be van toltve szerintem, meg az lsmod is azt irja ki, hogy be van > toltve > > egyeb otlet?
Probald az /etc/X11/XF86Config filebol kikommentezni a ChipSet kezdetu sort -- gentoo-user-hu@g.o mailing list

Replies

Subject Author
Re: [gentoo-user-hu] nvidia meg mindig Hollender Dominik <dominik@×××××××××××××.hu>
Re: [gentoo-user-hu] nvidia meg mindig Kispal Szabolcs <kispalsz@×××××××.hu>