Gentoo Logo
Gentoo Spaceship
Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-user-hu
Navigation:
Lists: gentoo-user-hu: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-user-hu@g.o
From: "George Hron" <hrgyster@...>
Subject: Re: xrandr-1.2
Date: Tue, 12 Jun 2007 02:06:06 +0200
Van egy tippem. Attól hogy a Xorg dobta a monitorszámozást, attól a DISPLAY változóba kerülő számok még ugyanolyanok maradnak. Valószínű, hogy a xfce panel arra a monitorra megy, amelyiknél a DISPLAY értéke :0.0 Ebben az esetben a Xfce fejlesztőinek valahogy beállíthatóvá kellene tenni, hogy hova menjen a panel.
<br>Ez abban az esetben áll fenn, ha a xfce panel egy külön processz/fork.<br><br>Gmail: Érdekes, én nem szokom megtartóztatni magam ékezet szempontból, bár tény &amp; való, hogy én csak a GMail felületet használom. Az én leveleimre eddig nem volt panasz. 
<br><br><div><span class="gmail_quote"><b class="gmail_sendername">Adam Lantos</b> &lt;<a href="mailto:hege@...">hege@...</a>&gt; írta, 2007.06.11.:</span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
sziasztok<br><br>bocsanat a hasznalhatatlan levelekert, de a gmail valamiert base64<br>kodolja a levelet, ha nem 7biten kodolhato... a gentoo listaszerver<br>meg valamiert beleszoszmotol es ezert nem jelenik meg rendesen (bah)
<br>illetve bocsanat az ekezet hianyaert most, ez a workaround most.<br><br>a problemam a kovetkezo volt:<br><br>xorg-server-1.3 + xrandr-1.2 + xf86-video-i810 hasznalata mellett a<br>kulso monitoron nem mukodik az xv tamogatas. pontosabban:
<br><br># xrandr --output VGA --auto --left-of LVDS<br><br>utan az asztalt rendesen megjeleniti, szethuzza a ket monitorra, de<br>amint inditanek egy videot, csak fekete kepet kapok. maximalizalva a<br>videot, csak a bal szelen latszik egy pici csik. probaltam git-es
<br>intel driverrel, ugyanez a helyzet vele.<br><br>xorg listan is erdeklodtem, ott tobbeknek is ez a problemajuk. :(<br><br>a masik gond az, hogy xfce-panel atcsuszik a masik monitorra es nem<br>tudom beallitani hogy fixen maradjon a laptop tft-n (azert, mert a
<br>0-as monitor lesz a kulso, 1-es pedig a laptope). barmilyen mas<br>elrendezesnel ugyanez a helyzet, fixen a kulso monitor lesz a 0-as.<br>ugy nez ki, nem x para, mivel ok dobtak a xinerama-fele dualhead<br>supportot, igy ez a 0-1-2 monitorszamozas erosen deprecated.
<br>reportoltam egy bugot xfce-panelre hogy ezt a feature-t beletehetnek,<br>es ugy nez ki assignoltak es dolgoznak rajta.<br><br><br>udv,<br> hege<br>--<br><a href="mailto:gentoo-user-hu@g.o">gentoo-user-hu@g.o
</a> mailing list<br><br></blockquote></div><br>
Replies:
Re: xrandr-1.2
-- Adam Lantos
References:
xrandr-1.2
-- Adam Lantos
Re: xrandr-1.2
-- Toth Laszlo
Re: xrandr-1.2
-- Aleph
Re: xrandr-1.2
-- Adam Lantos
Navigation:
Lists: gentoo-user-hu: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Re: xrandr-1.2
Next by thread:
Re: xrandr-1.2
Previous by date:
Re: xrandr-1.2
Next by date:
Re: xrandr-1.2


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-user-hu mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.