Gentoo Logo
Gentoo Spaceship




Note: Due to technical difficulties, the Archives are currently not up to date. GMANE provides an alternative service for most mailing lists.
c.f. bug 424647
List Archive: gentoo-user-id
Navigation:
Lists: gentoo-user-id: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Headers:
To: gentoo-user-id@g.o
From: Ronald Kuwawi <ron4ld@...>
Subject: Re: www.gentoo.or.id
Date: Thu, 09 Oct 2003 18:59:00 +1000
Yoi bener jadi emailnya di-batch jadi satu  (misal ada 10 email sehari, 
digabung jadi satu
and di-send at the end of the day) - spt di Yahoogroups juga ada.
kalo mo archive mungkin bisa pake yg ini www.mail-archive.com/


Ronald


Indra Wahyudi wrote:

>On Thu, 2003-10-09 at 15:14, Bambang Purnomosidi D P wrote:
>  
>
>>On Thu, 9 Oct 2003, Erwin wrote:
>>
>>    
>>
>>>digest mode? gak ngerti nich, maksudnya gimana? mungkin saya bisa
>>>hubungi admin milis gentoo.
>>>      
>>>
>>Itu yang pilihan untuk tidak menerima tiap ada email, tetapi dikumpulin
>>jadi satu, jadi mungkin bulan atau periode waktu tertentu. Kalau di
>>mailman ada sih untuk setupnya :)
>>
>>    
>>
>
>Ehmm.. kayaknya kita perlu archive buat milist ini, kali aja waktu2 mo review lagi. Kaya di linux.or.id ;)
>
>--
>pingu
>
>
>--
>gentoo-user-id@g.o mailing list
>
>
>  
>



--
gentoo-user-id@g.o mailing list

References:
Re: www.gentoo.or.id
-- Bambang Purnomosidi D P
Re: www.gentoo.or.id
-- Indra Wahyudi
Navigation:
Lists: gentoo-user-id: < Prev By Thread Next > < Prev By Date Next >
Previous by thread:
Re: www.gentoo.or.id
Next by thread:
Re: www.gentoo.or.id
Previous by date:
Re: www.gentoo.or.id
Next by date:
Re: www.gentoo.or.id


Updated Jun 17, 2009

Summary: Archive of the gentoo-user-id mailing list.

Donate to support our development efforts.

Copyright 2001-2013 Gentoo Foundation, Inc. Questions, Comments? Contact us.