Gentoo Archives: gentoo-amd64

From: Duncan <1i5t5.duncan@×××.net>
To: gentoo-amd64@l.g.o
Subject: [gentoo-amd64] Re: error while emerging media-video/kmenc15-0.04
Date: Mon, 27 Mar 2006 15:23:53
In Reply to: [gentoo-amd64] error while emerging media-video/kmenc15-0.04 by "Michal Žeravík"
Michal Zeravík posted <4427A5ED.2030209@×××××××.com>, excerpted below, 
on Mon, 27 Mar 2006 10:44:29 +0200:

> wcon.cpp:44:23: khtmlpart.h: No such file or directory > make[1]: *** [dep] Error 1 > make: *** [Makefile.dep] Error 2 > > !!! ERROR: media-video/kmenc15-0.04 failed. > !!! Function src_compile, Line 17, Exitcode 2 > !!! (no error message) > !!! If you need support, post the topmost build error, NOT this status > message. > > locate khtmlpart.h finds nothing.
Perhaps you already know this, but... Normally, you file a bug for such things: . Bug reports don't belong on the mailing lists unless you have some reason to heads-up for others (if it eats your files, for instance), or want to compare notes with others to see if they are having the problem (if you wonder if it's amd64 specific or if it's something stupid in your config, for instance). You didn't mention bugging it already, and there's only the emerge output, no indication of a specific question or warning that may warrant the list's attention, so it appears to be only a bug report, which belongs on, not here, thus prompting this reminder. -- Duncan - List replies preferred. No HTML msgs. "Every nonfree program has a lord, a master -- and if you use the program, he is your master." Richard Stallman in -- gentoo-amd64@g.o mailing list