Gentoo Archives: gentoo-dev

From: Ciaran McCreesh <ciaran.mccreesh@×××××××××××××.uk>
To: gentoo-dev@l.g.o
Subject: [gentoo-dev] utf-8 fixes for metadata.xml
Date: Fri, 05 Aug 2005 00:16:22
Message-Id: 20050805011331.395a6548@snowdrop.home
I've just gone through and fixed all of the broken utf-8 in metadata.xml
files. I think... There was rather a lot of it due to various editor
bugs which I'm hoping are no longer an issue. Requests:

- Could anyone who can read whatever language 'vi' is please check a few
of the category metadata.xml files?

- Could anyone editing metadata.xml files please do a 'cvs diff' and
check that whatever you did didn't screw up any encodings? Usually you
can tell by checking that cvs diff isn't giving you any expected lines
changed on things that contain strange characters. If things do seem to
be going screwy, please let me know what you were doing that did it so
that I can figure out whether we still have broken editors / tools out
there... If you're entering utf-8 I'd hope that you'd know how to check
already :)

- If anyone is still going to throw a hissy fit and refuse to play nice
with this utf-8 thing, please let me know now so that I don't waste more
time fixing things.

There are still broken ChangeLogs and one or two h0rked ebuilds in the
tree. I'll get to those once I'm sure that I'm not wasting my time.

-- 
Ciaran McCreesh
-- 
gentoo-dev@g.o mailing list

Replies

Subject Author
Re: [gentoo-dev] utf-8 fixes for metadata.xml "Robin H. Johnson" <robbat2@g.o>