Gentoo Archives: gentoo-laptop

From: Zac Medico <zmedico@×××××.com>
To: gentoo-laptop@l.g.o
Subject: Re: [gentoo-laptop] Toshiba A70 Restart Problem
Date: Sat, 16 Jul 2005 16:53:20
In Reply to: Re: [gentoo-laptop] Toshiba A70 Restart Problem by "Ramón Gutiérrez"
Ramón Gutiérrez wrote:
> i got the same problem here with my a75. That problem only happen in > Gentoo for me, i tried Debian, Slack, Ubuntu, mandrake and in all of > them it worked nice so i dont know how to get it in Gentoo. > > ---------- Forwarded message ---------- > From: *Ian K* <omega_2_1@×××××.ca <mailto:omega_2_1@×××××.ca>> > Date: Jul 4, 2005 6:38 PM > Subject: [gentoo-laptop] Toshiba A70 Restart Problem > To: gentoo-laptop@l.g.o <mailto:gentoo-laptop@l.g.o> > > Hi there, > I had Gentoo on my laptop for a while, but then I had to format the drive. > Im of course putting Gentoo back on, but was wondering about something. > Whenever I restarted the computer under Linux, a restart just didn't happen. > It would shutdown fine, but just before the BIOS splash screen pops up, > the monitor > would go off(?) and the keyboard lights did not respond. (Caps lock). I > would have to > turn the laptop off with the power button and turn it on again. Kind of > a pain. > Do you know how to resolve this next time around? > Ian >
That sounds like it's related to the power management features of your kernels. Are you guys using apm or acpi? Zac -- gentoo-laptop@g.o mailing list


Subject Author
Re: [gentoo-laptop] Toshiba A70 Restart Problem "Ramón Gutiérrez" <hollowsoft@×××××.com>