Gentoo Archives: gentoo-laptop

From: Ovidiu Bivolaru <ovidiu@×××××××××××××××.ro>
To: gentoo-laptop@l.g.o
Subject: Re: [gentoo-laptop] Sensors
Date: Mon, 18 Apr 2005 19:46:03
In Reply to: Re: [gentoo-laptop] Sensors by Mads Samsing
which MTA are you using ? Qmail ? Postfix ? Sendmail ?

Mads Samsing wrote:

>I couldn't find anything that could be changed. Therefore I just made >~/.maildir my maildir instead of ~/mail/. > >The easiest solution. > >But thank you > >On 18. April @ 22:13, Ovidiu Bivolaru wrote: > > >>I guess you need to check your MTA, procmail, fetchmail config files as >>well. >> >>Mads Samsing wrote: >> >> >> >>>Thanks, but ... >>> >>>I am using maildir, and the entries in /etc/mutt/Muttrc has been changed >>>in my .muttrc, and shouldn't be a problem. >>> >>>I have actually changed them in /etc/mutt/Muttrc as well. >>> >>> >>> >>> >>> >>>>Hi, >>>> >>>>The .maildir is created in every user's home dir because "adduser" >>>>command will copy /etc/skel/* in every new home dir (depends which >>>>parameter you use for adduser). Also, mutt is trying to read mail from >>>>$HOME/.maildir due to the following entries from /etc/mutt/Muttrc >>>>set mbox_type=Maildir >>>>set folder=~/.maildir >>>>set spoolfile=~/.maildir/ >>>>set record=~/.maildir-sent/ >>>>I guess you want to change these to ~/.mail/ and also change mbox_type >>>>if you are not using Maildir. This can be done in ~/.muttrc as well. If >>>>you are not using Maildir, also make sure you don't have "maildir" in >>>>USE flags. >>>> >>>>Regards, >>>>Ovidiu >>>> >>>>Mads Samsing wrote: >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>>>Hey everyone >>>>> >>>>>Finally lm-sensors works for me. But if I write the command: sensors -s, >>>>>the computer halts and nothing more happen. >>>>>The command: sensors, gives me the temperature. >>>>> >>>>>It is not really a problem, I am just wondering why? >>>>>According to a guide I found on this, sensors -s, shouldn't give any >>>>>problems. (It is a Transmeta TM-5800/ECS iBuddie A530). >>>>> >>>>>Another thing, though it isn't really supposed to be posted here, so I >>>>>won't blame anyone for not answering: I use Mutt/fetchmail/procmail. >>>>>All mails should be put into ~/mail/, which they are, but an empty >>>>>~/.maildir is created as well. Is it procmail or fetchmail that causes >>>>>this, and how can it be changed? >>>>> >>>>> >>>>> >>>>> >>>>> >>>>> >>>>> >>>>-- >>>>gentoo-laptop@g.o mailing list >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>> >>> >>> >>> >>-- >>gentoo-laptop@g.o mailing list >> >> >> > > >
-- gentoo-laptop@g.o mailing list


Subject Author
Re: [gentoo-laptop] Sensors Mads Samsing <mads.samsing@××××××××.dk>