Gentoo Archives: gentoo-performance

From: Joshua Moore-Oliva <josh@××××××××.com>
To: gentoo-performance@g.o
Subject: Re: [gentoo-performance] KDE apps just started S L O W I N G down for no reason...
Date: Wed, 07 May 2003 21:09:28
Message-Id: 200305071700.55635.josh@chatgris.com
In Reply to: Re: [gentoo-performance] KDE apps just started S L O W I N G down for no reason... by Kumba
No, I don't use prelink...

I've heard of it though..

are there are risks to running prelink?

Josh.

On May 7, 2003 02:04 pm, Kumba wrote:
> Are you using prelink? And if so, have you recently re-ran "prelink > -afmR"? (See the prelink document for explaination of -amfR) > > --Kumba > > Joshua Moore-Oliva wrote: > > Yesterday, after no changs to my system when I started up KDE it took > > aaggess to load the restored session and it takes ages to start > > applications... > > > > I'm on a 1.6Ghz P4, 512MB DDR RAM, 64MB ATI Mobility > > > > It used to take 1-2 seconds to open Konsole, now it takes 7-10 seconds... > > during that time the panel freezes. > > > > Same goes for my other apps... Kate, Konqueror... > > > > The only difference is xmms.. it loads fast but when I press play it > > takes about 10 seconds before it starts playing... > > > > > > However, once my KDE apps are running they perform normally.. > > > > > > Any idea what could be bogging down my system? I didn't do any new > > emerges or change any settings as far as I know... > > > > > > I did however disable xinerama and move to a single screen setup since I > > no longer have a second monitor attached to my laptop.. but that > > shouldn't cause the problems I am experiencing I don't think.... > > > > Josh. > > > > -- > > gentoo-performance@g.o mailing list > > -- > gentoo-performance@g.o mailing list
-- gentoo-performance@g.o mailing list

Replies